Share

## Raj is travelling to another country. He flies for 5 hours at an average speed of 950 km/h on one plane. He then flies for 6 h

Question

Raj is travelling to another country.

He flies for 5 hours at an average speed of 950 km/h on one plane.

He then flies for 6 hours 30 minutes at an average speed of 830 km/h on a second plane.

What is the total distance, in km, he travelled by plane?

in progress
0

Mathematics
3 months
2021-08-16T05:28:19+00:00
2021-08-16T05:28:19+00:00 2 Answers
5 views
0
## Answers ( )

Answer:10145

Step-by-step explanation:5 times 950 equals 4750

and 6.5 times 830 equals 5395

add first and second value

4750 + 5395 equals 10145

there is no arguing

Answer:10145 km

Step-by-step explanation:Time x speed = Distance

5 x 950 = 4750

6.5 x 830 = 5395

add together = 10145